Hait kohdetta . - Sivu 3 7:stä - Leijona Catering Siirry sisältöön

Hae sivustolta

Sivu:

Ravintolatyö Leijonassa

Leijona on vakavarainen ravintola- ja catering-alan toimija, joka palvelee turvallisuuskriittisiä asiakkaitaan myös poikkeusoloissa. Leijonalaisilla on hyvin monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti sekä kehittää työtään. Varuskuntien- ja rikosseuraamuslaitosten ravintolamme luovat mahdollisuuden työskennellä tavanomaisesta poikkeavissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa. Ravintoloihimme voi valikoitua ravintolapäällikön, vuoropäällikön, keittiömestarin, kokin, ravintolatyöntekijän, tarjoilijan tai siistijän tehtäviin. Varuskuntaravintolassa työskentely Varuskuntaravintoloissa työskennellään arkena sekä pyhänä ja … Lue lisää

Sivu:

Meille töihin

Hyvien makujen työpaikka Leijona Catering on työpaikka ruoka-alan taitajille. Meillä työskentelee noin 500 ruoka-alan ammattilaista. Olemme merkittävä työllistäjä useimmilla paikkakunnilla, joissa ravintolamme sijaitsevat. Haluamme luoda makuhetkiä, joilla on merkitystä. Tarjoamme henkilöstöllemme hyvät olosuhteet tehdä työtä, kehittää ammattitaitoaan ja hyödyntää kaikkea osaamistaan. Me katamme pöydän tunturin laelle, kannonnokkaan tai kristallikruunujen alle – sinne missä ruokaa ikinä tarvitaan. Leijona Catering … Lue lisää

Sivu:

Eettiset toimintatavat

Eettinen kanava Leijonassa vastuullisuus on sisäänleivottu juttu Me Leijonassa ylläpidämme avoimuuden ilmapiiriä ja korkeaa etiikkaa. Pidämme arvossa turvallisuutta ja kaikkien liiketoimintaamme liittyvien tahojen kunnioitusta.  Meillä on käytössä eettinen kanava, jotta kuka tahansa voi ilmoittaa epäilemistään väärinkäytöksistä ja muista mahdollisista tapauksista, joissa on toimittu eettisiä ohjeitamme ja arvojamme vastaan. Ilmoituksen voit tehdä täällä. Eettisen kanavan yhteydessä … Lue lisää

Sivu:

Ympäristövastuu

Tavoitteena hiilijalanjäljen ja ympäristökuormituksen pienentäminen Tavoitteenamme on vähentää ympäristökuormitusta ja pienentää hiilijalanjälkeä koko toiminnassamme. Ruokalistamme pohjautuvat kansallisiin ravitsemussuosituksiin, joiden tavoite on terveellinen ja ympäristön kannalta kestävä ruokavalio. Leijonan raaka-ainehankinnat ovat tärkeässä roolissa vastuullisuuden edistämisessä. Catering-toimialan suurena toimijana Leijonan hankintamäärät ovat suuria, joten myös tuotevalinnoilla on merkitystä. Ruokapalvelujen ympäristövaikutuksista noin 2/3 syntyy raaka-ainetuotannossa, loppuosan muodostuessa ruoan valmistamisesta … Lue lisää

Sivu:

Taloudellinen vastuu

Taloudellista lisäarvoa kaikille sidosryhmille Taloudellinen vastuu tarkoittaa Leijonalle hyvää taloudenhoitoa sekä tekoja kilpailukyvyn ja asiakasläheisen toiminnan eteen. Seuraamme tarkasti toimintamme kannattavuutta strategisilla ja operatiivisilla mittareillamme. Taloudellisesti vahva yritys pystyy kantamaan vastuunsa ympäristöstä, vastaamaan asiakkaittensa tarpeisiin, huolehtimaan henkilöstöstään sekä palvelemaan koko yhteiskunnan kehitystä. Taloudellinen vastuu Leijonassa Leijonan eettinen tapa toimia Hyvä hallintotapa Kilpailulainsäädännön noudattaminen Kansainvälisten ja kansallisten lakien ja … Lue lisää

Sivu:

Sosiaalinen vastuu

Pidämme hyvää huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme Riittävä energiansaanti ja säännöllinen ateriarytmi ovat olennaisia keskeisten asiakasryhmiemme eli varusmiesten ja vankien jaksamisen ja hyvinvoinnin kannalta. Tarjotessamme päivän ateriat kaikille varusmiehille kohtaamme päivittäin tuhansia nuoria, joita haluamme auttaa tekemään hyviä valintoja sekä ympäristön että terveellisten elintapojen näkökulmasta. Varusmiespalveluksen aikana omaksutut tottumukset kantavat usein pitkälle tulevaisuuteen, olipa kyse sitten … Lue lisää

Sivu:

Vastuullisuus

Luomme eväitä hyvään elämään Vastuullinen toimintatapa ja ympäristön huomioon ottaminen on mukana kaikessa työssämme. Olemme sitoutuneet vähentämään toimintamme ympäristövaikutuksia koko ruokaketjussa. Tunnemme vastuumme työyhteisönä ja kumppanina sekä ruoka-alan osaajana ja kehittäjänä. Me Leijonassa luomme eväitä hyvään elämään. Se tarkoittaa meille sitä, että näemme työmme vaikutusten koskettavan henkilökuntamme ja asiakkaittemme lisäksi vahvasti myös koko yhteiskuntaa. Terveellisten … Lue lisää

Sivu:

Tervetuloa alokas

Maistuvia ruokahetkiä päivittäin Varuskuntakeittiöissämme yhdistyvät rautainen ammattitaito ja jatkuva uuden oppiminen. Valmistamme maistuvat ja terveelliset ateriat puhtaista ja tarkoin valituista raaka-aineista. Hyvä ja herkullinen ruoka on meille sydämen asia, ja syystäkin, sillä olemmehan saaneet vastata Suomen armeijan ruokahuollosta jo vuodesta 1918. Haluamme pitää hyvää huolta kaikista varusmiehistä – ”meidän tytöistä ja pojista” – ja varmistaa, … Lue lisää

Sivu:

Varusmiesruokailu

Varusmiesruokailu koostuu useista erityyppisistä aterioista; varuskunta- ja maastoateriat sekä mukaan otettavat ateriaratkaisut. Arkisin valmistamme neljä ateriaa – aamupalan, lounaan, päivällisen sekä iltapalan – ja viikonloppuisin kolmesta neljään ateriaa, asiakkaan tarpeiden mukaan. Huomioimme myös erityisruokavaliot kaikilla aterioilla. Kaikki ateriat ovat suunniteltu täyttämään palveluksen vaatiman energiantarpeen. Päivän aterioiden energiamäärät vaihtelevat noin 3500-4000 kcal välillä, riippuen palveluksen vaatimasta … Lue lisää