Leijona Catering on mukana Itämeripäivässä - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona Catering on mukana Itämeripäivässä

John Nurmisen Säätiön aloitteesta vuonna 2019 syntyneen Itämeripäivän kampanjan tarkoituksena on nostaa haavoittuva Itämeri ykkösaiheeksi edes kerran vuodessa. Me Leijona Cateringissa osallistumme kampanjaan tänäkin kesänä.

– Ympäristön huomioonottaminen ja ilmastoteot ovat olennainen osa Leijona Cateringin yritysvastuuta. Itämeri on suomalaisille ja kaikille Itämeren rantavaltioille elintärkeä, siksi me Leijona Cateringissa haluamme olla mukana Itämeripäivässä tukemassa haavoittuvan meren suojelua, kertoo liiketoimintajohtaja Petra Granqvist.

Leijona Catering osallistuu Itämeripäivään tarjoamalla kaikissa Rikosseuraamuslaitoksen ravintoloissa sekä varuskunta-, opiskelija- ja henkilöstöravintoloissaan 26.8.2021 monipuolista Itämeri -ystävällistä ruokaa. Filosofiamme on tarjota asiakkaillemme helppo tapa osallistua Itämeren suojelemiseen, eli syömällä Itämeri -aiheisesti.

Koska Itämeripäivä osuu torstaille, tarjoamme perinteisen torstairuuan eli hernekeiton, jonka keitämme suomalaisista herneistä ja lihasta. Hernekeiton rinnalla jälkiruoaksi tarjoamme kotimaisiin mannasuurimoihin tehtyä Ahvenanmaan pannukakkua ja mansikkahilloa. Tarjolla on myös ruispaneroituja silakkapihvejä, suomalaisesta perunasta tehtyä muusia tillillä maustettuna, sesongin mukaista omena-tyrnirahkaa sekä suomalaisesta ohrasta ja broilerista valmistettua salaattia.

– Valmistamme päivittäin 70 000 ateriaa. Haluamme Itämeripäivän kampanjan kautta osoittaa, kuinka tärkeää ympäristöstä huolehtiminen on. Tarjoamalla herkullista, terveellistä ja ravitsevaa ruokaa niin Itämeri -aiheisesti kuin vuoden jokaisena päivänä, vaikutamme asiakkaidemme hyvinvointiin ja jaksamiseen, sanoo Granqvist.

Päivän ruokalista kokonaisuudessaan on esillä kampanjassa mukana olevissa ravintoloissa ja Leijonan nettisivuilla osoitteessa leijonacatering.fi/ruokalistat.

Itämeripäivän menuesimerkit ovat liitteenä alla.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Petra Granqvist, p. 01043 20130