Ravintolatyö Leijonassa - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona on vakavarainen ravintola- ja catering-alan toimija, joka palvelee turvallisuuskriittisiä asiakkaitaan myös poikkeusoloissa. Leijonalaisilla on hyvin monipuoliset mahdollisuudet kehittyä ammatillisesti sekä kehittää työtään. Varuskuntien- ja rikosseuraamuslaitosten ravintolamme luovat mahdollisuuden työskennellä tavanomaisesta poikkeavissa toimintaympäristöissä ja olosuhteissa.

Ravintoloihimme voi valikoitua ravintolapäällikön, vuoropäällikön, keittiömestarin, kokin, ravintolatyöntekijän, tarjoilijan tai siistijän tehtäviin.


Varuskuntaravintolassa työskentely

Varuskuntaravintoloissa työskennellään arkena sekä pyhänä ja työpäivien sisältö vaihtelee paljon. Valmistamme päivittäin asiakkaillemme kaikki päivän maukkaat ja ravitsevat ateriat, huomioiden myös eritysruokavaliotarpeet. Arkeamme on myös työskentely annos- ja kokoustarjoilun parissa. Varuskuntaravintolassa työskentely vaatii kaikilta hyvää yhteistyökykyä, joustavuutta sekä sosiaalisia taitoja.
Koulutamme varusmiehistä sotilaskeittäjiä ja sitä varten myös halukkaista leijonalaisista kenttäkeittämisen taitajia, sotilaskeittäjäkouluttajia.


Rikosseuraamuslaitoksen ravintolassa työskentely

Rikosseuraamuslaitoksen keittiössä valmistetaan herkullista ja hyvinvointia edistävää ruokaa viikon jokaisena päivänä. Leijonan ammattikeittiöosaajat yhteistyössä Rikosseuraamuslaitoksen kanssa vaikuttavat työnsä kautta päivittäin yhteiskunnallisesti tarjoamalla asiakkailleen terveellisen ruokavalion elämänhallinnan tueksi.
Turvallisuus on tärkeää työskennellessämme vankilan ravintolassa.


Henkilöstöravintolassa työskentely

Henkilöstöravintoloissamme tarjoillaan aamiaisen ja lounaan lisäksi kokous- ja juhlatarjoiluja, joten jokainen päivä on erilainen. Työskentelemme pääsääntöisesti arkipäivisin vaihtelevien tehtävien parissa, joten henkilöstöllämme on mahdollisuus kehittää ammattitaitoansa monipuolisesti.


Opiskelijaravintolassa työskentely

Opiskelijaravintolassamme valmistetaan arkisin aamiaisen lisäksi lounas ja päivällinen. Ravintolamme yhteydessä toimiva kahvila on auki 24/7, jossa on myynnissä leipomiamme herkkuja. Kokous- ja juhlatarjoilut kuuluvat osaksi ravintolan arkea.