Opiskelijan Leijona - Leijona Catering Siirry sisältöön

Toivotamme opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi Leijonan oppimispoluille ja työkokemusta kartuttamaan. Eniten harjoittelu- ja oppisopimuspaikkoja on ravintola-alasta kiinnostuneille mutta tarjoamme mahdollisuuksia myös esimerkiksi kaupallista alaa opiskeleville.

Harjoittelut

Tule Leijonalle harjoitteluun! Arvioimme tarpeen harjoittelijoille toimipaikkakohtaisesti. Otathan rohkeasti yhteyttä harjoitteluun.leijonalle@leijonacatering.fi.

Oppisopimus

Haluatko tienata ja opiskella samaan aikaan? Tule meille töihin oppisopimuksella! Meillä on paljon oppisopimusopiskelijoita, joista koulutamme työn ohessa. Oppisopimuksella perustutkinnon opiskelu on aina ilmaista. Lue lisää: oppisopimus.fi. Jos kiinnostuit, hae meille töihin oppisopimuksella: harjoitteluun.leijonalle@leijonacatering.fi.

Oppilaitosyhteistyö

Teemme aktiivisesti yhteistyötä eri oppilaitosten kanssa ja tulemme mielellämme esittelemään toimintaamme. Olemme myös kiinnostuneita yhteistyöstä uusien oppilaitoskumppanien kanssa. Jos kiinnostuit, olethan yhteydessä meihin sähköpostilla harjoitteluun.leijonalle@leijonacatering.fi.