Leijona Catering Oy osoittaa tukensa Itämeren suojelulle - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona Catering Oy osoittaa tukensa Itämeren suojelulle

John Nurmisen Säätiö lanseerasi viime vuoden elokuussa uuden tradition, Itämeripäivän, yhdessä valittujen kumppaneidensa kanssa. Itämeripäivän tavoitteena on nostaa esille tärkeitä merellisiä aiheita ja innostaa tekemään konkreettisia tekoja Itämeren hyväksi. 

– Itämeri on suomalaisille ja kaikille Itämeren rantavaltioille elintärkeä, siksi Leijona Catering haluaa olla mukana Itämeripäivässä tukemassa haavoittuvan meren suojelua, kertoo liiketoimintajohtaja Petra Granqvist.

Tänä vuonna Leijona Catering osallistuu Itämeripäivän kampanjaan tarjoamalla kaikissa varuskunta- ja henkilöstöravintoloissaan 27.8.2020 Itämeri -ystävällistä ruokaa. Näin ollen asiakkaamme voivat osallistua Itämeren elvyttämiseen helpolla tavalla, eli syömällä Itämeri -aiheisesti. 

Koska Itämeripäivä osuu torstaille, tarjoamme varuskunnissa lounaalla perinteisen torstairuuan eli hernekeiton, jonka keitämme suomalaisista herneistä ja lihasta. Jälkiruuaksi tarjoamme Ahvenanmaan pannukakkua, jonka valmistuksessa käytämme muun muassa suomalaisia mannasuurimoita.

Varuskuntaravintoloissa päivän ruokalistalla on Itämeren silakasta paistettuja pihvejä suomalaisesta perunasta valmistetulla muusilla ryyditettynä. Varusmiesten iltapalalla tarjotaan Itämeren henkeen sopivaa tyrni-porkkanarahkaa ja maukasta broileri-ohrasalaattia ruisleivän ja leikkeleiden kera.

 – Koemme, että osallistumisellamme kampanjaan on merkitystä koska volyymimme on suuri. Tarjoamme päivittäin 70 000 ateriaa. Tämän kampanjan kautta välitämme vastuullisuusajattelua asiakkaillemme, sanoo Granqvist.

Päivän ruokalista kokonaisuudessaan on esillä kampanjassa mukana olevissa ravintoloissa ja Leijonan nettisivuilla osoitteessa leijonacatering.fi/ruokalistat.

Lisätietoja: Liiketoimintajohtaja Petra Granqvist, p. 01043 20130