Leijona modernisoi keittiöidensä omavalvonnan Fredmanin kanssa - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona modernisoi keittiöidensä omavalvonnan Fredmanin kanssa

Leijona Catering Oy on valinnut kotimaisen Fredman Food Tech -palvelukokonaisuuden varmistamaan ravintolapalveluidensa omavalvonnan. Palvelusopimuksen myötä 29 keittiön omavalvontamenetelmät digitalisoidaan ruokaturvallisuuden takaamiseksi ja henkilökunnan työn helpottamiseksi. Fredmanin palvelun asennus ja Leijonan henkilökunnan valmennus niiden käyttöön tullaan saattamaan valmiiksi kevään 2020 loppuun mennessä.

Tiedolla johtaminen keittiössä helpottuu

Fredman Food Tech -palvelut integroidaan Leijona Cateringin keittiöiden päivittäisiin prosesseihin ja laitteisiin varmistamaan keittiötoiminnalle kriittinen ruokaturvallisuus. Omavalvonnan digitalisointi koskee kaikkien Leijonan varuskuntaravintoloiden keittiöitä.

”Vastuullisuus on kiinteä osa yrityksemme toimintaa. Me Leijonassa luomme eväitä hyvään elämään. Fredmanin tuottaman palvelukokonaisuuden avulla pystymme paitsi yhtenäistämään omavalvontamme, myös keskitetysti analysoimaan dataa ja sen avulla luomaan uudenlaiset mittarit ruokaturvallisuudelle”, kertoo Leijona Catering palvelupäällikkö Liisa Pihlaja.
”Ruokaturvallisuuden varmistamisen lisäksi älykkäät järjestelmät ovat helpottamassa meidän työntekijöidemme arkea keittiössämme.”

Ruokaturvallisuus on vastuullisuuden ytimessä

Digitaalinen omavalvontajärjestelmä ja tiedolla johtaminen edustavat uudenlaista suomalaista ruoka-ajattelua. Siihen kuuluu keittiöosaamisen lisäksi myös huipputeknologian mahdollistama ensiluokkainen ruokaturvallisuus, vastuullisuus ja kestävät ympäristöarvot.

”Emme toimita Leijonalle pelkkää järjestelmää ja tietokantaa laitteineen, vaan rakennamme ja ylläpidämme yhdessä palvelua, joka tähtää toiminnan kehittämiseen kohti täydellistä keittiötä”, kertoo Fredman Professional Kitchen Oy:n operatiivinen johtaja Jori Lukkari.

www.fredmangroup.com