Leijona mukaan maailmaan suurimpaan YK:n Global Compact -yritysvastuuverkostoon - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona mukaan maailmaan suurimpaan YK:n Global Compact -yritysvastuuverkostoon

YK:n Global Compact yritysvastuuverkostossa toimii jo yli sata suomalaista yritystä ja maailmanlaajuisesti tuhansia yrityksiä 157:ssä eri maassa. Yritysvastuuverkoston tavoitteena on edistää vastuullista ja kestävää liiketoimintaa kaikkialla maailmassa. Tähän tehtävään myös Leijona Catering on sitoutunut  osana YK:n Global Compact -yritysvastuuverkostoa.

YK:n Global Compact -verkoston yritykset sitoutuvat kymmeneen ihmisoikeuksiin, työoloihin, ympäristöön ja lahjonnan ehkäisyyn liittyvään periaatteeseen sekä kehittämään liiketoiminnan vastuullisuutta YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden avulla. Tämän hankkeen myötä Leijona on sitoutunut aloitteeseen ja tehnyt lupauksen vastuullisuudesta työntekijöille, asiakkaille ja omistajille. Lisäksi sitoutuminen vastuullisuuteen antaa esimerkin kanssatoimijoille ja koko yhteiskunnalle siitä, miltä tulevaisuuden liiketoiminta näyttää.

– Olemme erittäin ylpeitä Leijonan yritysvastuun eteen tehdystä työstä ja iloisia siitä, että olemme päässet mukaan näin merkittävään verkostoon. Vastuullisuustyömme jatkuu kestävän liiketoiminnan kehittämisen parissa jatkossakin, sanoo Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo.