Leijona on tutkitusti hyvä työpaikka - Leijona Catering Siirry sisältöön

Leijona on tutkitusti hyvä työpaikka

Leijona Catering Oy:lle on myönnetty kansainvälinen Great Place to Work® -sertifikaatti syyskuusta 2019 alkaen. Great Place to Work® -sertifioinnin kriteeri on, että henkilöstökysely Trust Index © -kokonaistulos on vähintään 70 %. Leijona Catering Oy:ssä kokonaistulos ylitti kirkkaasti kriteerin, joten Leijonassa tehty työ hyvän työpaikan rakentamiseksi on tuottanut tulosta.

Leijonalaisten vastausten mukaan hyvä yhteishenki, henkilöstöedut, monipuoliset työt ja joustavuus tekevät Leijonasta hyvän työpaikan. Leijonalaisten keskuudessa ollaan ylpeitä omasta ja kaikkien leijonalaisten työstä ja saavutuksista. Myös Leijona Catering Oy:n tuotteet, palvelut ja yhteiskunnallinen asema ovat leijonalaisten ylpeydenaiheita. Yhteishenki Leijonassa on ystävällinen ja ilmapiiri on tervetulleeksi toivottava. Henkilöstön mielestä Leijonassa syntyy tunne perheestä tai joukkueesta.

Leijona Catering Oy:n Great Place to Work® -sertifiointi on voimassa 12 kuukautta syyskuuhun 2020 saakka. Sertifiointi on kansainvälinen tunnustus ja se toimii yli 60 maassa.