Menestyjä 2019 sertifikaatti Leijona Cateringille - Leijona Catering Siirry sisältöön

Menestyjä 2019 sertifikaatti Leijona Cateringille

Tunnuslukuvertailujen perusteella Leijona Catering on sijoittunut sekä kaikkien suomalaisten yritysten että oman toimialansa parhaimpien yritysten joukkoon.

Leijona Catering Oy on taloudellisen suorituskykynsä perusteella analysoitu menestyjäyritykseksi Alma Talent Tietopalveluiden menestyjäluokituksessa. Menestyjä-sertifikaatin saaneen yrityksen ominaisuuksia ovat vakiintunut toiminta, vakaa kasvukehitys, hyvä tulos ja kannattavuus, vahva rahoitusrakenne sekä jatkuvan toiminnan turvaava maksuvalmius. Kauppalehden Menestyjä 2019 -luokitukset perustuvat tilikausiin, jotka ovat päättyneet 2018/06–2019/05.​

– Menestyjä 2019 -sertifikaatti on merkki yhteistyökumppaneillemme, että toimintamme on luotettavaa ja kumppanuus kanssamme kannattaa myös tulevaisuudessa, sanoo Leijona Catering Oy:n toimitusjohtaja Ritva Paavonsalo.

Vuosi 2019 oli Leijonassa hyvien saavutusten vuosi. Menestyksen takana on osaava henkilöstö ja pitkäjänteinen työ toimintatapojen kehittämiseksi. Leijonassa tehdään työtä hyvällä fiiliksellä, siitä merkkinä on myös vuonna 2019 saavutettu Great Place to Work –sertifikaatti.