Varusmiehet ruokailevat terveellisesti ja turvallisesti - Leijona Catering Siirry sisältöön

Varusmiehet ruokailevat terveellisesti ja turvallisesti

Varusmiesten ruokailuun tehdyt toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi jatkuvat 5.7.2021 palvelukseen astuvien uusien alokkaiden osalta.

Turvallisen ja terveellisen maastoruokailun sekä varusmiesten ryhmäjaon ansiosta koronaviruspandemiaa on pystytty ehkäisemään Puolustusvoimissa tehokkaasti. ABC-ryhmäjaossa Puolustusvoimien jokainen joukko-osasto jaettiin koronakeväänä 2020 kolmeen ryhmään, joista yksi on lomalla, toinen maastossa ja kolmas varuskunnassa. Ryhmät liikkuvat eri reittejä, eivät käytä kalustoa ristiin ja myös aterioivat eri paikoissa. Koronapandemian jatkuessa ABC-ryhmäjako on voimassa toistaiseksi.

Ruokailun järjestämiseen Leijona Cateringin ja Puolustusvoimien yhteiskoulutuksia

Joukko-osastoissa on kiinnitetty vuoden aikana erityistä huomiota muonituksen järjestelyihin maasto-olosuhteissa. Joukko-osastot ovat yhteistyössä Leijona Cateringin kanssa järjestäneet koulutustilaisuuksia, joissa on kerrattu ja koulutettu mm. maastoruokien noutoon, jakoon ja itse ruokailutapahtumaan liittyviä asioita.

Varusmiehet syövät pääsääntöisesti varuskuntaravintoloissa koulutusaikataulunsa mukaisesti. Niin varuskuntaravintoloissa kuin maasto-olosuhteissa kiinnitetään huomiota riittävään ruokailuaikaan.

Asiakaspalautteella vaikutetaan

Leijona Cateringin keräämän palautteen perusteella varusmiesten tyytyväisyys on erittäin hyvällä tasolla. Ruoka on maistunut ja sitä on ollut riittävästi varuskuntaravintolassa ja maastossa. Varusmiesten antaman palautteen perusteella maastoruokalistan aterioiden sisältöä on kehitetty mm. vihertuotteita ja hedelmiä lisäämällä. Maastoiltapalat ja pääruuat ovat aiempaa vaihtelevampia.

Varuskuntaravintoloiden ja maastoruokailun ajantasaiset ruokalistat ovat tutustuttavissa Leijonan nettisivuilla kohdassa ruokalistat.

Varusmiehiä kannustetaan antamaan välitöntä ja täsmällistä palautetta ruokailuista oman varusmiesjoukkonsa esimiehelle. Joukko-osastojen kouluttajat tekevät jatkuvasti omia havaintoja seuraamalla ja valvomalla ruokailuja niin varuskuntaravintoloissa kuin maastossakin. Leijona Cateringin ravintolahenkilöstö keskustelee mielellään varusmiesten kanssa ruokailuun liittyvistä asioista. Varusmiesten monipuolisesta ruokapalvelusta voi lukea Leijonan nettisivuilta Varusmiesruokailu -kohdasta.

Leijona Cateringille kaikenlainen palaute on tervetullutta! Palautetta voi antaa varuskuntaravintoloissa tai käyttää muita kanavia, kuten Leijonan nettisivujen palautelomaketta, sähköpostiosoitetta info@leijonacatering.fi tai Leijonan some-tilien (Facebook ja Instagram) yksityisviestiominaisuuksia.

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Suvi Pitkänen, Leijona Catering, p. 01043 20107
Majuri Asko Ruohomäki, Puolustusvoimat, p. 0299 570 660